maandag 3 december 2012

35 jarig huwelijk (1)
Mijn ouders waren gisteren 35 jaar getrouwd.
Was al met een kaartje begonnen tot dat mijn vader vrijdagmiddag riep dat hij de 3d kaartjes van mijn moeder veel mooier vond dan mijn creaties (zou bijna zeggen gekleurde troep).
Dus heb het gelijk aan de kant gelegd.
Waarop ik zaterdag geroepen heb dat ze met de kerst een kant en klare kaart kregen  en alleen mensen die wel waardering ervoor hadden een gemaakte kaart kregen omdat ik hier best wel boos om was.
(zegt hij ten mij dus we zijn niet meer waard?)
Zag ik mijn moeder heel erg verbaasd kijken.
Heb ik haar mijn vader z'n mening maar even  verteld.
Maar ja, ook al heb ik een vreselijke hekel aan 3-d zelf te knippen en in elkaar te plakken, heb ik zaterdagavond nog maar snel een kaart + cadeau envelop gemaakt in het 3-d.
Wel simpel, maar ze vonden ze leuk.

21 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda
  Ach je moet maar denken ik heb lol in kaarten maken en stuur je ze gewoon naar mensen die het wel weten te waarderen want wat je maakt is superleuk en mooi
  Groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jolanda,
  Nog Van ♥-e Gefeliciteerd met het 35-jarig huwelijksfeest van je ouders. Wat LIEF van je om toch nog speciaal voor hen een 3d-kaartje te maken.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi gemaakt.
  SUPER!!!!!!!!!

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart (voor 3-D) en ach, blijde gezichten als je iets geeft is heel wat waard, toch? Hoop dat ze er een fijne dag van hebben gemaakt... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oei...dit herken ik wel...
  maar fijn dat je alsnog een kaart gemaakt hebt voor je ouders. echt smaken verschillen....mijn moeder wil ook geen kaart met iets 'kinderachtige'of elfjes afbeeldingen erop.
  wel fijn van je ouders dat ze eerlijk zijn naar jouw toe. tja...soms heb je dat.
  en weet je tenminste welke soort kaart ze wel waarderen. ja toch?
  dit kaartje geloof ik best wel dat ie in de smaak is gevallen bij je ouders. het plaatje is erg mooi.
  fijn dat je het rustig hebt gehouden. zo mooie uitstraling krijgt dan dit kaartje.
  veel succes.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou wat vervelend!! Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel heel mooi vind wat je gemaakt heb in 3D!
  Liefs Angeliquw

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat balen dat net juist je vader dit moet zeggen . Juist van je ouders zou je een beetje waardering mogen ontvangen . Ligt er ook an hoe je het zegt denk ik. Ik stuur mijn kaarten ook niet naar iedereen hoor. Somigen krijgen gewoon helemaal geen kaart. Gr Gea B

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Och Jolanda, misschien niet echt zo bedoelt maar ik zou net zo gekwetst zijn als jij. Gelukkig heb je nog iets naar hun zin weten te maken en ben je niet bij de pakken neer gaan zitten. Meis, ik heb het besluit genomen om volgend jaar heeeel veeel gekochte kaartjes op de bus te doen en alleen nog maar te scrappen voor wie er echt blij mee is. De posttarieven gaan ook weer omhoog, bijna overal moeten 2 postzegels op......ik ga heel selectief versturen volgend jaar!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog proficiat met je ouders Jolanda.Vind dat je toch nog een mooi kaartje voor hun hebt gemaakt.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou meisje toch, dat is nu niet zo aardig van je vader, bedoelde hij dat echt zo?
  Wat sneu voor je, je kaarten zijn altijd zo prachtig, je hebt toch een mooie kaart gemaakt met 3d , het is wat Irene zegt we moeten maar gaan selecteren, want als je je best doet en ze gooien ze weg, dat is ook balen, alles word weer duurder ook de postzegels.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oef.. Ik denk dat ik net zo zou reageren als jij. Jammer dat dat nog je vader is ook die dat zegt. Hopenlijk komt ie er snel achter (via je moeder ofzo) dat hij je pijn gedaan heeft hiermee. Je hebt in ieder geval je best gedaan en er een leuke kaart van gemaakt. Je andere kaarten zijn ook altijd heel mooi hoor! En net wat al meer gezegd is voor mij, geselecteerd kaarten sturen :)

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 12. He wat vervelend dat je vader zo reageerde. De mijne kan ook zo uit de hoek komen hoor. Vraag ik heel trots, goh wat vond je van mijn kerstkaart. Krijg je ook de reactie, nou niet echt iets bijzonders gezien. Ik vind je kaartjes wel mooi hoor. En het is een hobby, dus geen dingen tegen je zin in gaan doen hoor.Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weet je .....sommige mensen snappen er gewoon niks van! Onze scrap en kleur verslaving is ook niet uit te leggen.....dat moet je zien en voelen! Ik snap dat je vader jouw teleurgesteld heeft maar ach....het is toch geen ruzie waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat heb je wel weer heel mooi gemaakt!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hoi Jolanda, ik heb je berichtje gelezen en moest er eens even over nadenken, jij legt je ziel en zaligheid in je mooie kaartjes en dan krijg je zo'n voor jouw teleurstellende reactie, maarja, mannen kunnen soms zo bot reageren, mijn vader zou het net zo gezegd kunnen hebben (als hij nog geleefd had) goed van je dat je je zo hebt herpakt en alsnog deze mooie kaart voor ze hebt gemaakt, laat je niet kennen hoor, ook al voelt het rot,misschien hebben zij met terugwerkende kracht ook wel een rotgevoel dat ze het zo tegen jou hebben gezegd. Al met alheb jij je van de goede kant laten zien, lieve groetjes, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hahaha, ja sorry dat ik moet lachen hoor Jolanda, maar ik herken het wel alleen wordt het niet zo gezegd, maar veel van mijn naasten in de familie vinden die gekleurde stempels ook niets, ze vinden het altijd maar kinderkaartjes, dus ja wat doe je dan ...... je gaat toch maar 3 d knippen, arme jij. Nog gefeliciteerd trouwens met je ouders, hoop dat ze deze kaart wel konden waarderen.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nog gefeliciteerd met je ouders en wat een mooi kaartje heb je voor ze gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met je ouders!! Ze hebben toch maar een mooie kaart gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jolanda, nog proficiat met je ouders! Rot voor je dat je vader je mooie stempelkaarten niks vindt, maar hij zegt het wel eerlijk, zodat jij er eentje kon maken die hij wel mooi vindt. Trek je er maar niks van aan meid, je volgers genieten wel van je mooie kaartjes en jij van het maken ervan. Ga er maar fijn mee door, het maken van kaarten geeft immers zoveel knutselplezier! En hopelijk genieten de anderen ontvangers wel van je mooie kaartjes!!! Groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg lief dat je de moeite hebt genomen om langs te komen en een berichtje hebt achter gelaten.
Ik lees ze altijd met plezier.
Dank je wel hiervoor.
Lieve groetjes Jolanda