vrijdag 17 oktober 2014

verjaardagscandy


17 oktober ben ik jarig en wie jarig is trakteert.
Nu zou ik het heel fijn vinden om een  kaartje te mogen ontvangen.
Vorig jaar was echt een super groot feest met alle mooie zelfgemaakte kaartjes die ik mocht ontvangen.
Onze familie is erg klein, dus veel visite komt er niet  en een kaartje is er niet bij.
Alle kaartjes komen in de woonkamer  te hangen en blijven daar minimaal 1 maand hangen en daarna bewaar ik ze netjes.  Mijn lievelingskleur is blauw!
Natuurlijk hoeven jullie dit niet helemaal voor niets te doen, want een ieder die haar adres + verjaardag in de kaart zet krijgt van mij met de verjaardag ook een kaartje.
Daarnaast heb ik leuke prijsjes bij elkaar gespaard waar je uit mag kiezen mocht je lootje getrokken worden of als je in de top 3 beland. Had ook 1 grotere prijs kunnen doen, maar maak liever meerdere mensen blij!
Per 10 kaartjes gaat er een lootje in de pot.  Om het zo eerlijk mogelijk te houden mag een ieder z'n voorkeur van het prijsje aangeven en zal ik op volgorde van de top 3 en getrokken lootjes de prijsjes toekennen. (heb van de kerstpapierblokjes nog meerdere). Want als je een prijsje wint, moet het natuurlijk wel iets zijn wat je leuk vind en waar je wat mee kunt.

Heb foto's van de prijsjes gemaakt en omdat het anders zoveel werd heb ik dezelfde merken/dingen bij elkaar op de foto gezet met een nummer erbij. Zodat het gemakkelijker is om uit te zoeken.
bv. de bloemetjes zijn 4 aparte prijsjes  en ieder heeft z'n eigen nummer.
Dit geld ook voor de rest. De magnolia's heb ik 1 foto van gemaakt en is de keuze uit 1 van de meer dan 15 verschillende.


Je mag de candy op je blog zetten, maar dit is niet verplicht.
Wel heel erg leuk natuurlijk.
Hoop dat je volger bent of wordt, maar ook dit is geen verplichting!
Mocht je mijn adres niet hebben, mag je mij mailen.
Mailadres staat bij mijn profiel
Je mag eventueel ook een email sturen naar boomrakpuk@home.nlHoop dat jullie allemaal mee willen doen en misschien dat we het aantal van vorig jaar nog verslaan?

74 opmerkingen:

 1. Nou Jolanda, volgens mij gaat het wel lukken. Je adres heb ik nog wel in mijn uitpuilende hobbybewaarmap. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Jolanda, echt super gaaf dat je dit weer wil doen!!!
  Ik doe graag weer mee! Het is altijd super leuk om kaarten te mogen ontvangen. Je adres heb ik nog.
  Enne je kan beter vragen ...welke prijs vind je minder of heb je al...zoveel moois! De MD mallen heb ik al op de wantjes na. De magnolia stemepels heb ik ook vele van, dus die liever ook niet. Het design papier van seruffy little cat vind ik wat minder mooi.
  Maar de rest...geweldig mooi allemaal. Ik ga mijn best doen hoor!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow zeg, dat is nogal wat. Ik wil je wel een kaartje sturen, dus heel graag je adres en wil je mij ook het adres van Anita Meijer sturen, ik had ze wel kaarten gestuurd voor Nick maar heb alleen het ziekenhuisadres.
  Micht ik een prijs winnen dan gaat mijn voorkeur uit naar een van de 3 memoyboxmallen, maakt niet uit welke, zijn alledrie leuk of anders een van de paperpads Vintage Noel en Gilded Winter, superleuk dat je dit doet.
  , Mijn emailadres is 1teddybeertje@gmal.com. Alvast bedankt, groetjes Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je candy in de bloglijst gezet. Ik hoop, adt je veel kaartjes krijgt. Mag ik je adres hebben? gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stuur je adres maar even naar geabogema@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben je verjaardag nog niet vergeten hoor en je kaartje is zelfs al gemaakt.
  We doen dus graag weer mee met je candy.
  Ik plaats hem meteen op mijn blog.
  Rood scrappapier vind ik altijd moeilijk te vinden, dus mijn voorkeur gaat naar zoiets van, Back to basic Christmas 1 of 3.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schrijf je verjaardag meteen op de kalender, Jolanda. Even zoeken waar ik hier je mailadres kan vinden en dan komt mijn mail er zo aan.
  Mocht ik tot de gelukkige prijswinnaars behoren dan gaat mijn voorkeur uit naar de paperpad 'twelve day's of Christmas' , de bedeltjes, of een setje bloemetjes. Ha, ha, er zit zoveel leuks tussen....moeilijk kiezen, hoor :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja Jolanda,
  ik doe weer mee, jij stuurt altijd zo trouw kaarten, heb vanmorgen je prachtige beterschapskaart ontvangen, heel erg mooi en lief..
  Mocht ik in de prijzen vallen dan graag de paperpad van FE..Vintage Noel,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou dat is een heel leuk gebaar en ik kan me voorstellen dat je ook graag kaartjes met je verjaardag wilt ontvangen. Ik stuur je een mailtje en dan krijg je ook een kaartje van me hoor! Ik zal je candy op mijn blog zetten wie weet volgen er nog meer?? Succes en groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Jolanda,

  Natuurlijk doe ik weer mee. Je adres heb ik al dus je kaartje komt naar jouw. En mocht ik in de prijzen vallen ,dan graag bloemen nr1 of een paperpad, maakt niet uit dewelke. Ze zijn allemaal kei mooi.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi jolanda
  natuurlijk krijg je een kaart van mij, want ik weet omdat ik ook maar weinig familie hebt het zo oppepper is om een kaart te krijgen:-)) adres bekend dus komt eraan en mocht ik iets winnen? bloemetjes of paperpad:-))
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Jolanda.
  ik doe mee hoor! Tuurlijk! Ik heb je adres dus dat komt goed. Mocht ik in de prijzen vallen dan zou ik heel graag de wantjes van MD winnen. Een paperpad is natuurlijk altijd goed....
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Jolanda
  Natuurlijk krijg je weer een kaart van mij, je adres heb ik, dus wacht maar af.
  Je weet het van mij, ik vind alles goed als ik in de prijsjes val, je kent me nu wel goed genoeg denk ik.
  Ik ga mijn best weer doen.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tuurlijk krijg je post Jolanda, met of zonder candy maar de verwennerij is weer enorm zie ik wel en mocht ik een bofbips zijn: Kerstpapier Dovecraft nummer 3, MD-stansjes muv kopjes, iets van Memorybox.........allemaal even leuk!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze keer heb ik je adres wél bewaard, dus ik zal zorgen dat er vóór 17-10 een kaartje komt....mocht ik 1 van de gelukkigen zijn, dan nummer 3 van de bloemetjes, een Dovecraft papierblokje of de bedeltjes....maar iets anders is ook leuk hoor...winnen is op zich gewoon gaaf!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hallo jolanda
  ik wil je ook wel een kaartje sturen maar maak niet de aller mooiste kaarten omdat ik daar het materiaal niet voor heb, maar hoe kom ik aan je adres?
  en mocht ik winnen dan heb ik geen voorkeur ik ben met alles al blij vind het alleen al leuk om mee te doen...zal je candy op mijn blog vermelden

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief dat je mee wilt doen.
   Je kan via mijn profiel een email sturen of via boomrakpuk@home.nl

   Verwijderen
 17. Wat een leuk idee!
  En wat heb je een hoop prijsjes te vergeven!
  Ik wil wel meedoen.
  Ga je mailen!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Kaartjes krijgen is altijd leuk en zeker op je verjaardag. Ook ik wil je een kaartje sturen. Ik stuur je zo een mailtje om het adres. De datum kan ik goed onthouden....je bent 1 dag eerder jarig dan mij ;-)
  Via via kwam ik op je blog. En je hebt er een volger bij!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Jolanda, ik heb je adres nog dus ik stuur weer een kaartje.
  je hebt weer heel veel mooie prijsje en je maakt weer veel mensen gelukkig.
  Mocht ik de prijzen vallen vind ik de bloemen heel mooi welke maakt niet uit, en de stans van MD de wanten de rest heb ik al en dat zou jammer zijn, en van memory box het blad .
  dank je wel hiervoor.

  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk, leuk, leuk. Ik doe mee. En als ik wat mag winnen dan graag bloemetjes of een rode paperpad. Alvast bedankt en dat je maar veel kaarten mag ontvangen.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 21. hoi Jolanda
  ik doe graag mee
  mocht ik in de prijzen vallen
  verras me dan maar ik ben met alles blij
  grtjs Lisbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk zo'n verjaardags candy. Heb je gemaild en al je berichtje terug gelezen. Ik ga volgende week aan de slag om een leuke kaart te maken.
  Je hebt zoveel leuks hier neergezet, mocht ik iets winnen dan is een setje papier altijd leuk, of een van die creatables.
  Ik denk dat je de kamer kan behangen met alle kaartjes die je zal ontvangen.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Jolanda. Ik stuur je weer een verjaardagskaart. Ik zal kijken of ik je adres nog heb... Anders krijg je een mailtje. Ik zet de candy nog wel even op mijn blog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke manier om jezelf en een ander in het zonnetje te zetten... Ik heb je al een mailtje gestuurd (had alleen nog niet je hele bericht hier gelezen haha)
  Mocht ik iets winnen zou ik graag de angelica en adam paperpad willen (de blauwe nr 2) of een van de creatables...
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Tsjonge Jolanda, jij hoort kadootjes te KRIJGEN, niet weg te geven op je verjaardag. Ik heb je adres al in mijn boekje staan en binnenkort aan de slag!
  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoi Jolanda,
  wat een leuke actie weer ... helaas weet ik niet meer waar je adres ligt (dus mail ik je nog ff) maar ik ga straks meteen aan de slag om een leuk kaartje voor je te maken,
  creatieve groetjes van Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoi Jolanda, wat gaat een jaar weer snel voorbij! Natuurlijk stuur ik je een kaartje, ik hoop dat je er heel veel mag krijgen. Jouw adres heb ik al, dus dat komt helemaal goed. Wat een leuke candy weer Jolanda maar ook zonder candy stuur ik je een kaart. Mocht ik dan ook nog een bofneus zijn, dan zou de Besties nr 2 of het gereedschap van MD nr 3 ontzettend leuk zijn. Ik hoop dat je brievenbus gaat uitpuilen meis!
  Lieve groetjes en alvast een heel goed weekend, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Jlanda,

  Natuurlijk wil ik ook wel graag meedoen en als ik iets mocht winnen .....dan graag de wantjes of het gereedschap....of als dat al weg is misschien een van de memory box stansjes.
  Ik heb je net een mailtje gestuurd voor je adres.

  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hoi Jolanda,Je naam staat hier op de kalender dus een kaartje komt zeker jou kant op.Was een poosje niet op het blog geweest en zie dat ik verschillende dingen gemist hebt.Wil ook wel een kaartje naar Anita sturen maar heb geen adres,stuur je nog wel een berichtje kan je haar adres door geven als je dat wilt doen.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hoi Jolanda,
  Ik wil je wel een kaartje sturen, je bent altijd zo'n trouwe volgster van mijn blog en geeft meestal een reactie. Ik zal je een mailtje sturen voor je adres.
  Mocht ik in de prijzen vallen dan, dan vind ik een van de twee paperpads van Back to Christmas,of het vlieger stansje van Memorie Box erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi Jolanda,
  Ook ik doe mee,ik heb je adres al.
  Als ik wat win maakt het mij niet uit,ik vind alles leuk.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik heb je een mail gestuurd voor je adres, want ik wil je natuurlijk een kaartje sturen. Hij zal alleen wat vroeger aankomen want met je verjaardag ben ik op vakantie. En mocht ik in de prijzen vallen roosjes en papier is altijd welkom ;-)

  Liefs Fenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Super leuk idee. Ik heb één keer eerder aan zoiets meegedaan en helaas was mijn kaartje toen niet aangekomen. Dus vaak breng ik mijn kaartjes persoonlijk langs en als dat niet kan stuur ik een simpele zelf gemaakte kaart of een kant en klare, Maar daar win je natuurlijk niks mee. Dus ik doe niet mee. Maar dat neemt niet weg dat ik het super leuk vindt dat je dit doet.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een leuk idee. Ik heb je al een mailtje gestuurd. Ga gauw iets bedenken om te maken.
  Groetjes Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoi Jolanda,

  Ik zag dat ik nog helemaal geen volger van jou bent, terwijl jij wel mijn blog volgt.... Oeps.
  Dus, vanaf nu zal ik geen post van jou meer missen ;-)
  Wat leuk dat je een verjaardagscandy organiseert, dan wordt het echt een FEEST!!
  Als je mij je adres toe mailt, brengt de postbode jou een mooie kaart!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Tuurlijk krijg je een kaartje van mij! :) Enne.. voorkeur heb ik niet hoor. Laat me altijd graag verrassen :)

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hallo Jolanda,
  Ik ben mijn rondje blogs aan het doen en ... zie nu maar pas dat jij jarig bent vandaag dus .... wil ik jou toch een gelukkige verjaardag wensen ..... nog een gezellig avond,
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hoi Jolanda. Ik doe graag mee met je verjaardags candy. En wat een prachtige prijzen heb je voor deze candy gekocht.
  Volgens mij heb ik je adres nog. Stuur je straks toch even een mailtje om te cotroleren of het adres goed is .
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hallo Jolanda,
  wat een prachtige verjaardags candy. ik doe graag mee!
  Je krijgt van mij een kaart voor je verjaardag. Ik stuur je zo een mailtje voor je adres.

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een geweldige candy Jolanda. Ik doe weer graag mee. Mocht ik iets winnen vind ik een papierblokje of de schelpjes erg leuk.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat zal de postbode het druk krijgen Jolanda...een kaartje kreeg je toch wel met of zonder candy!
  Ik ga er niet vanuit dat ik in de prijzen ga vallen maar mocht het zo zijn dan gaat mijn voorkeur uit naar de bloemetjes nr.11

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 42. ja een kaartje krijgen is altijd leuk ik vind de bloemetjes nummer 1 wel heel mooi maar hoef niet perse in de prijzen te vallen meid zal je adres nog even weer vragen via mail

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hoi Jolanda, via via kwam ik op jouw blog en zie dat je een geweldig leuke candy weggeeft. Natuurlijk wil ik je ook een kaartje sturen. Mag ik je adres? Je mag het sturen naar joketenvoorde@live.nl
  En wat ik dan graag zou willen alsik zou winnen? Nou er staan heel veel mooie dingen bij zoals de paperpads van Dovecraft, het paperpad van Angelica nr 2, de bedeltjes, de bloemen nr 4, en de mal van memory box nr1. Ik ben helemaal geen fan van de magnoliastempels. Alvast een hele fijne verjaardag gewenst en ik ga aan de slag voor een mooie kaart.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 44. hoi hoi

  kaartjes krijgen op je verjaardag is altijd leuk, vooral de zelf gemaakte kaarten. dus ik doe graag mee, heb je al mail gestuurd en je hebt een hoop leuke candy's mijn voorkeur zou ook uit gaan naar de roosjes, maar sommige papier blokken vind ik ook mooi. Magnolia stempels heb ik bijna allemaal al dus die zijn niet echt aan mij besteed, maar ach, het gaat niet om winnen, maar een lach toveren op jou verjaardags gezicht.

  groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hoi Jolanda ik doe graag mee en ga mijn best doen, mocht ik winnen dan gaat mijn voorkeur uit naar het vintagebloc 1 of anders 2
  Geef je adres maar aan mij door aub.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hoi Jolanda,

  Dat gaat wel lukken hoor je adres heb ik nog en jij krijgt je kaartje van mij.
  En Jolanda ik hoef niet perse wat te winnen de kaart kreeg je toch al van mij.

  Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Natuurlijk stuur ik een kaartje, mocht ik in de prijzen vallen, papier blokjes en stansjes hebben mijn voorkeur.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hoi Jolanda,
  natuurlijk doe ik mee aan je oproep! Het mailtje is onderweg. Mocht ik iets winnen dan vind ik de mallen van MD erg leuk of anders een paperpad.
  groetjes, Aniet

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Hallo Jolanda, eindelijk even tijd voor een berichtje op je blog. Ik weet uit ervaring hoe leuk het is om veel kaartjes te krijgen dus ik ga je adres zo even opvragen en nadenken over een blauwe kaart.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik zie bij iedereen al aangegeven wat ze heel graag zouden winnen dus dan zet ik dat ook maar vast neer. Ik vind de handschoentjes stans wel heel erg leuk. Maar bloemetjes heb je ook nooit genoeg en magnoliastempels worden hier ook met veel liefde gebruikt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Hoi jolanda,
  ik stuur jou ook een kaartje voor jou verjaardag
  ik mail je even voor je adres
  groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hoi Jolanda, ik wil je ook een kaartje sturen hoor...gezellig toch!
  Ik mail je voor je adres. Mocht ik in de prijzen vallen dan ga ik voor nr 1 van de bloemetjes (kun je nooit genoeg hebben) of de stans van de wandjes.
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 53. O, wat een gave dingen heb je staan, ik doe gezellig mee hoor. Je adres heb ik al.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hoi Jolanda,ik heb je adres al gekregen via de mail
  Ik vind het een superleuk idee je verjaardags candy
  Mocht ik iets winnen dan gaat mijn voorkeur uit naar een van de kerstpapierblokjes.
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hoi Jolanda
  Natuurlijk wil ik je een kaartje sturen, ik zal dit weekend even mailen voor je adres.
  Wat een verwennerij om zoveel te verdelen Jolanda, mijn voorkeur gaat uit naar het gereedschap van Marianne Design maar het leukste is dat jij veel kaartjes mag ontvangen.
  Liefs, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 56. hoi Jolanda
  wat een giga candy zeg, maar ik wil ook even reageren op je vorige kaartjes, want ze zijn allemaal weer top en prachtig.
  groetjes van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hoi Jolanda
  Wat een leuk idee en natuurlijk krijg je een kaartje van mij,
  niets leuker dan veel kaarten op je verjaardag.
  Je maakt erg mooie kaarten .
  Als ik wat win dan graag de vtintage nr.2 of 1
  groetje Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hoihoi ...Kaartjes krijgen is altijd leuk en zeker op je verjaardag. Ook ik wil je een kaartje sturen. Ik stuur je zo een mailtje om het adres....kon niet meer vinden..en mocht ik in de prijzen vallen gaat mijn voorkeur uit naar de MD malletjes het gereedschap ! Leuk dat je dit verzorgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hoi Jolanda
  Ik heb inmiddels je adres en je kaartje klaar het gaat volgende week voor je op de post.
  Leuk dat je dit doet. Als ik wat mocht winnen zou ik het gereedschap leuk vinden van MD.
  groetjes en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hoi Jolanda, De kaart ligt klaar voor verzending. Stel dat ik wat zou winnen dan vind ik de mal van md nr 1 of 3 erg leuk. Spannend. Groetjes marja

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Hoi Jolanda,

  Ik heb de kaart vandaag op de post gedaan. Mocht ik iets winnen dan graag de bloemetjes nummer 1 of 4. Deze vind ik heel mooi. Ik kan helaas niet inkleuren.

  Groetjes, Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Hoi Jolanda leuk dat je een candy gaat weg geven,mijn kaart is onderweg en mocht ik in de prijzen vallen de schelpjes van MD vind ik heel leuk maar papier kunnen we ook altijd wel gebruiken toch.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik las net dat je mijn verjaardagskaart hebt gekregen en wil graag mee doen bij je candy en als je mijn naam uit de hoge hoed tovert dan vind ik het gereedschapsetje van MD wel erg leuk.
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Lieve Jolanda, ik begrijp er niets van maar ik kan je mailtje niet terug vinden met je adres. Ik hoop dat je dit zo snel mogelijk leest want ik wilde hem nu op de bus doen maar dat gaat zo niet lukken.......

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen

 67. Hoi Jolanda,

  Nu zie ik dat ik hier nog niet eens op gereageerd heb, komt omdat ik je adres
  natuurlijk al had. Heb nu eens goed gekeken wat je allemaal weg geeft,
  jeetje meid zo veel....
  Maar zo leuk dat je al zo veel kaarten hebt, ik heb ook nooit veel kaarten op
  mijn verjaardag, dan is het altijd leuk om van je hobby maatjes een kaartje
  te krijgen :)
  Als ik in de prijzen val gaat mijn voorkeur uit naar het Vintage Noël paperbloc, de Memory BOx mal nr. 1 of het paperbloc Gilded Winter.
  Leuk dat je deze candy weg geeft.
  Veel plezier vast met het uitpakken van alle enveloppen ☺

  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Hoi Jolanda, ik heb mijn naam nog niet voorbij zien komen, hoop toch echt dat je mijn kaart krijgt (dinsdag verstuurd). Ik heb helemaal geen voorkeur, als ik iets zo winnen, zou ik mij laten verrassen. Alvast een hele fijne verjaardag morgen. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Fijn dat je al zoveel kaarten ontvangen hebt Jolanda. Mijn kaartje is gisteren op de post gegaan, ik hoop dat je het morgen op je verjaardag krijgt.
  Mocht ik in de prijzen vallen dan zou ik voor het gereedschap kiezen.
  Alvast een hele fijne verjaardag en geniet van je dag.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Pffff.....hij is onderweg naar je toe hoor Jolanda! Ik hoop dat de post hem op tijd bezorgt!! Het is in ieder geval nog gelukt voor de lichting van de bus......Langs deze weg wens ik je alvast een hele fijne dag en ik hoop dat je heerlijk verwend wordt! Dat mag ook wel want wat heb je veel dingen gekocht om weg te geven!! Mocht ik iets bij je winnen dan vind ik de bloemetjes van de eerste foto erg leuk of één van de papierblokjes op foto 5.....maar het gaat me er vooral om dat je lekker gaat genieten van je verjaardag!!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 71. goedemorgen jolanda, van harte gefeliciteerd met je verjaardag wens je een super fijn en gezellige dag en dat je maar veellll kaarten mag ontvangen....

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Gefeliciteerd met je verjaardag! Een fijne dag en een goed jaar!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Hallo Jolanda,van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.Maak er een fijne dag van.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg lief dat je de moeite hebt genomen om langs te komen en een berichtje hebt achter gelaten.
Ik lees ze altijd met plezier.
Dank je wel hiervoor.
Lieve groetjes Jolanda